6
gen
2014.19.1

Acord de col·laboració ABCCAT i Tseotse

Tseotse i l’ABCCAT hem signat un acord de col·laboració en exclusiva que permet accedir als associats de la ABCCAT, en unes condicions especials, a la nostra oferta de formació iimage004 capacitació especialment dissenyada per al sector retail, així com als projectes a mida que serveixin per a impulsar el seu talent i efectivitat.
Actualment les variables tan importants com el preu i el producte ja no són suficients per competir en el sector del retail. La informació que té el client, gràcies a Internet, quan va a comprar, fa que en arribar al punt de venda conegui a fons les característiques del producte. Altres factors són les ofertes que plouen arreu i les estratègies d’oferta integrada dels centres comercials.
Això vol dir que el client és més sensible als elements que poden minorar el seu impuls de venda (atenció al client, decoració, música, personal, etc.) i per tant els professionals que treballen de cara al públic tenen que redissenyar la seva manera de conquistar el client.
Des de Tseotse oferim serveis de consultoria estratègica i una proposta de intervencions a unes condicions especials per donar les eines diferencials que ajudin a “seduir” i fidelitzar als clients.

Contacteu-nos per més informació

Contacte