28
nov
Vilafranca.02

Jornada Noves Oportunitats d’Ocupació. Vilafranca 27/11/15

El passat 27 de novembre el nostre soci fundador, en Romà Andreu, va obrir la Jornada de Noves Oportunitats d’Ocupació organitzada per promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i coordinada per Notus.

La presentació d’obertura d’en Romà, “Valors sòlids per un món líquid”, remarcava que els valors personals són cabdals per mantenir el focus en un món insert. Romà va explicar el concepte “Món Líquid” intoduit pel socioleg Zygmunt Bauman, el seu impacte en la vida professional i com confiar en els “Valors Solids” com a sistema de decisions. Va donar exemples liderats per persones que admirem:

I d’empreses més grans:

Vam estar encantats d’aquesta invitació a aquest esdeveniment on diferents persones i organitzacions van compartir les seves experiènces i visions sobre les oportunitats laborals a l’estranger, el tele-treball i l’emprenedoria.

Els valors personals són cabals per mantenir el focus en un món incert.

En Romà va compartir la nostra experiència durant dos any acompanyant emprenedors amb el nostre programa d’acceleració, Business-Lab. I del que estem contents d’anunciar que llencem una versió internacional amb base a Barcelona i antenes a diferents ciutats, TheGlobalBizzLab. D’aquesta experiència en Romà va aclarir alguns mites de l’emprenedoria, les habilitats i actituds més effective així com 5 raons per fer-se emprenedor i 5 per ni intentar-ho.

Contacte