1
gen
Emotional Intelligence

Tseotse inclosa en el Catàleg 2016/17 d’Educació de la Diputació de Barcelona

Comencem l’any 2016 amb una molt bona notícia:

El taller Educant Emocions en Família ha entrat a formar part del Catàleg 2016/17 del Servei d’Educació de La Diputació de Barcelona.

D’aquesta manera el taller estarà disponible per als 217 municipis de la província i serà recomanat als tècnics i professionals del món de l’educació segons les necessitats expressades per cada territorio en el període 2016/17.

La família és el principal factor en la cristal·lització de la intel·ligència emocional i el caràcter.

El taller Educant Emocions en Família és un taller de 3 jornades per als progenitors i els seus fills que els ajuden a desenvolupar les habilitats per gestionar les seves emocions, resoldre els conflictes sense violència, i prendre decisions responsables. La família és el principal factor en la cristal·lització de la intel·ligència emocional i el caràcter, per tant  el taller vol ajudar als pares i mares a esdevenir el Coach dels seus fills en la resolució de conflictes i com negociar, discutir les diferències d’opinió sense haver de recórrer als atacs personals i com acceptar els altres quan les seves actituds, creences i valors difereixen dels propis.

emotional intelligence 3

El taller Educant Emocions en Família és part del compromís de tseotse per tenir impacte social  ja que creiem que el desenvolupament d’habilitats personals, i la intel·ligència emocional en particular, des de la infància no només capacita als nens i nenes per a que liderin millor el seu futur, sinó que els ajuda a ser membres actius de la societat i vectors de transformació del nostre món. En els últims anys el taller s’ha realitzat en diferents municipis gràcies al compromís i col·laboració de les AMPAs. I us agraïm el vostre suport.

 

No Comments

Leave a Comment

Contacte